Műszempilla és Szemöldök

A szempilla az arcunk egyik legszebb éke, mely egyfajta kontúrként emeli ki a szemet, a lélek tükrét. A tartós szempillahoszabbítás azonban profi szakembert igényel. Gyönyörű, természetes hatású tekintet hozzád illő stílusban.

1D műszempilla

Ennek az eljárásnak a lényege az, hogy szálanként hosszabbítjuk a meglévő saját szempillákat, 1 természetes szempillára 1 db műszempillát ragasztunk. Így a szempillák sűrűségét nem növeljük, a hosszúsággal és az ívekkel tudunk játszani. Ezt olyan vendégeknek ajánlom, akinek a saját pillaállománya sűrű viszont hosszabb vagy ívelteb pillákat szeretne. Az eljárás után 24-48 óráig a szempillákat nem érheti víz, gőz, pára, de ha ez az idő letelt utána minden nap tisztítani és fésülni kell őket szempillafésűvel, amit minden első vendég kap ajándékba. 3-4 hetente töltés javasolt.

2D műszempilla

Ezzel az eljárással már egy sűrűbb szempilla szettet kapunk, mivel 1 természetes szempillára 2 műszempillát applikálunk. Ezzel növeljük a szempillák sűrűségét. Olyan vendégeknek ajánlom, akik sűrűbb szempillákat szeretnének, de így is megtartva a természetességet. Az eljárás után 24-48 óráig a szempillákat nem érheti víz, gőz, pára, de ha ez az idő letelt utána minden nap tisztítani és fésülni kell őket szempillafésűvel, amit minden első vendég kap ajándékba. 3-4 hetente töltés javasolt.

3-4D műszempilla

Az eljárás lényege az, hogy 1 természetes szempillára 3-4 db műszempillát ragasztunk, ezzel egy sűrű szempilla szettet és erősebb tekintetet érünk el. Olyan vendégeknek ajánlom, akiknek a saját pillasűrűsége ritka és szeretne egy sűrűbb szettet, vagy aki szereti az extrémebb külsőt és kiszeretné emelni a tekintetét még jobban. Az eljárás után 24-48 óráig a szempillákat nem érheti víz, gőz, pára, de ha ez az idő letelt utána minden nap tisztítani és fésülni kell őket szempillafésűvel, amit minden első vendég kap ajándékba. 3-4 hetente töltés javasolt.

A dús és hosszú szempilla a tekintetet látványosan hangsúlyozza. Napjainkban az igéző pillantást garantáló műszempilla viselet nagy divatját éli, hiszen rengeteg előnye van:

  • Hosszabbíthatjuk, dúsíthatjuk vele a természetes szempillákat, valamint a különböző styling-okkal optikailag formálhatjuk általa a szemet.
  • A műszempilla színe fekete, mellette smink használatára sincs szükség, így rengeteg időt megspórolhat vele az ember.
  • Kényelmes, nem okoz fájdalmat, szakszerű felhelyezés esetén nem tesz kárt a saját pilla állományban.

A műszempilla felrakása során lényeges, hogy a felhasznált anyag a vendég számára kényelmes és megfelelő méretű legyen. A „D”-k száma attól függ, hogy hány műszempilla kerül felhelyezésre egy természetes szálra. Töltésre 2-4 hetente érdemes eljárni.

Szempilla építés előtt amit tudnod érdemes:

Érdemes előtte hajat mosni, mert pillázás után két napig nem szabad, mivel a víz a ragasztót e napokon még oldja, ugyanis 48 óra a ragasztó teljes kötési ideje.

Ha szaunázni, gőzfürdőzni, szoláriumozni, edzeni tervezel, azt is előtte való nap iktasd be, mivel építés után két napig nem érheti fokozott hő, gőz, pára (pl. főzés, fürdőszobában lecsapódó pára) és verejték sem a szempilládat.

Az építésre smink nélkül érkezz!

Ha kontaktlencsét viselsz, gondoskodj róla, hogy magaddal hozd kontaktlencse tárolód, illetve folyadékod, ugyanis pillázás előtt ki kell venned majd a kontaktlencsét.

2-4 hetente javasolt megjelenned választott töltési időpontodon, hogy mindig friss, hiánytalan és gyönyörű maradjon pilla szetted.

Amit a műszempilla ápolásról tudnod kell:

A műszempilla ápolás lényeges pontja, hogy SOHA nem érheti olaj, vagy olajtartalmú termék pl. szemfesték lemosó.

Ne dörzsöld a szemedet, ne tépkedd a pillákat!

Ajánlott oldalfekvés helyett inkább hanyatt aludni a párnához dörzsölődés elkerülése végett!

Minden reggel ajánlott szempillakefét használni a szálak elrendezése végett!

Miután letelik az építés utáni 48 órás ragasztó kötési idő, kötelezően tisztítani kell minden nap a szempillákat szempilla samponnal és vízzel, a megfelelő higiénia elérése érdekében!

Töltésre ne érkezz sminkmaradványokkal, minden építés előtt alaposan tisztítsd meg a szempillákat.

Szempilla lifting

A szempilla lifting során a saját pillákat göndörítjük, íveljük egészen a szempillatőtől, egy szilikonpad segítségével. Az eljárás folyamán 2 hatóanyagot teszünk a pillákra majd a végén feketére fessük őket, de ez a lépés kihagyható. A kezelést követően a pillákat 24-48 órán keresztül nem érheti víz, gőz, pára, de utána az íveltség 4-6 hétig megmarad. Olyan vendégeknek ajánlom, akiknek hosszú és sűrű a saját pillaállománya, vagy akik allergia miatt nem viselhetnek műszempillát.

Szemöldök laminálás

Ezzel a szemöldök formázási megoldással, beállíthatjuk a szőrszálakat és dús, szimmetrikus és tökéletesen fésült szemöldököt alakíthatunk ki. Az eljárás során a megtisztított szemöldökre felkerül a lamináló gél. Következő lépésként a fixáló zselé, majd a hidratáló szérum. A kezelés végeredménye dúsabb, szebb és rendezettebb, tökéletesen fésült szemöldök, akár 1,5 hónapon keresztül. A laminálás tartósságának biztosítása érdekében 24-48 órán keresztül ne érje víz a szemöldököt. Szükség esetén reggelente érdemes formára fésülni a szálakat egy szemöldökkefe segítségével.

Galéria

További szolgáltatásaim

Látogass el hozzám!

Szakmai precizitásomat és maximális figyelmemet kínálom Neked a nálam töltött idő alatt.