Smink

Érezd jól és magabiztosan magad a bőrödben. Válaszd a hozzád, és alkalomhoz illő sminket, amit profi sminktermékekkel elkészítek neked. Széles választék érhető el a színekből, ezáltal alkotok szolid, természetes, vagy élénk sminket.

Nappali smink

Mindenkinek vannak jobb és rosszabb napjai is, de ezt nem feltétlenül kell, hogy mások is észre vegyék. Bármilyen napod is van, légy magabiztos és tündökölj! Akár a munkahelyeden, vagy csak egy ebéd a barátokkal mindig érezd jól magad a bőrödben. A nappali smink, egy egyszerűbb, nem feltűnő smink, amit bármikor viselhetsz. Halványabb pasztell, nude színeket használva kiemelem a természetes szépséget.

Alkalmi smink

Legyen szó bármilyen alkalomról, tűnj ki a tömegből! Az alkalmi smink, erősebb a nappali sminknél, előkerülnek a színesebb szemhéjfestékek, rúzsok, strasszok, csillámok, műszempillák. Szülinapokra, bulikra, fesztiválra, esküvőre és bármilyen olyan alkalomra ajánlom, ahol tündökölni szeretnél.

Mennyasszonyi smink

Életed legszebb napján a legszebbnek kell lenned! Kiválasztottad a tökéletes ruhát, frizurát, a sminked is legyen tökéletes. A menyasszony igényei szerint bármilyen sminket elkészítek a természetestől az erősebbig. A nagy nap előtt ajánlom a próbasminket, ahol több stílusú és színű sminket is elkészítek, így biztosan megtaláljuk a legtökéletesebb sminket az esküvőre.

Férfi smink

Férfi sminknél a kisebb bőrhibákat elfedjük korektorral. Bronzosítóval csontosítjuk az arcot, ezáltal kiemeljük. Végül púderrel fixáljuk és mattítjuk az arcot. Fotózásra ajánlom.

Gyermek smink, figurás arcfestés

A gyermek smink inkább egy arcfestés, amit vizes arcfestékkel készítek, így könnyen lemosható. Ez lehet bármilyen állat, szuperhős stb.

Airbrush

Az airbrush technológia, azaz a festékszórás egy szórópisztollyal történik, ezzel sokkal természetesebb hatású alapozást és sminket érünk el, mert az anyagokat vékony rétegben tudjuk felvinni a bőrre és nem kelt maszkhatást. A festék nagy előnye, hogy teljesen homogén, egybeolvad a bőrrel anélkül, hogy eltömítené a pórusokat. Az apró ráncokat is feltölthetjük vele, a festék nem ül bele a mélyedésekbe.

Galéria

További szolgáltatásaim

Látogass el hozzám!

Szakmai precizitásomat és maximális figyelmemet kínálom Neked a nálam töltött idő alatt.